VISKERcycles Zoetermeer merken

VISKERcycles is ontstaan uit een grote passie voor fietsen. In al onze fietsenwinkels heeft VISKERcycles een ruim assortiment racefietsen, gravelbikes, MTB’s en E-bikes. Aangevuld met een ruime collectie wielerkleding, onderhoudsproducten en accessoires om je favoriete hobby zo aangenaam mogelijk te maken.

VISKERcycles Zoetermeer - Giant

Giant

Fietsen

In de VISKERcycles Giant Concept Store in Zoetermeer vind je ons ruime assortiment Giant racefietsen, gravelbikes, mountainbikes en elektrische fietsen.

Giant is een toonaangevende merk van hoogwaardige fietsen en fietsuitrusting. Giant biedt een compleet ecosysteem van fietsen, uitrusting en service, naadloos verbonden en altijd toegankelijk.

Door onze grote voorraad Giant fietsen kunnen wij iedereen voorzien van een mooie passende Giant fiets.

VISKERcycles Zoetermeer - LIV

Liv

Damesfietsen

In de VISKERcycles Giant Concept Store in Zoetermeer vind je ons ruime assortiment Liv racefietsen, gravelbikes, mountainbikes en elektrische fietsen.

Bij Liv staat de vrouw centraal en op de eerste plaats. Jouw fietservaring op Liv fietsen is perfect vanaf de allereerste rit. Liv Cycling ontwerpt fietsen en fiets accessoires die perfect aansluiten aan de vrouwelijke pasvorm. Liv Cycling houden rekening met het behalen van de beste prestaties en tegelijk is het belangrijk dat je plezier kunt beleven tijdens je fietsrit.

Door onze grote voorraad Liv fietsen kunnen wij alle dames voorzien van een mooie passende Liv damesfiets.

VISKERcycles Zoetermeer - GripGrab

gripgrab

Fietskleding

GripGrab streeft ernaar om ‘s werelds beste fietsbenodigdheden te maken waarmee je op alle soorten fietsritten en onder alle omstandigheden beschermt bent.  Het merk levert producten van hoge kwaliteit die keer op keer met veel plezier gebruikt kunnen worden. GripGrap producten bieden comfort, functionaliteit, prestaties en stijl.

VISKERcycles heeft een ruime collectie van deze GripGrab producten en kunnen zelfs ter plekke op waterdichtheid getest worden.

VISKERcycles Zoetermeer - Endura

Endura

Fietskleding

Endura heeft een oprechte passie hebben voor de wielersport en de fietskleding producten. Deze gedeelde passiespeelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het assortiment.

Testen van echte rijders worden gecombineerd met hightech, wetenschappelijke laboratoriumsessies om significante verbeteringen in aerodynamica, temperatuurregeling en comfort onder alle omstandigheden te bereiken. Zodat de fietskledingset werkt voor zowel amateur fietsers en professionals.