Liv Cycling

Bij Liv Cycling staat de vrouw centraal en op de eerste plaats. Jouw fietservaring op Liv fietsen is perfect vanaf de allereerste rit. Liv Cycling ontwerpt fietsen en fiets accessoires die perfect aansluiten aan de vrouwelijke pasvorm. Liv Cycling houden rekening met het behalen van de beste prestaties en tegelijk is het belangrijk dat je plezier kunt beleven tijdens je fietsrit.

Liv Cycling wordt door vrouwen geleid. Elke beslissing bij Liv wordt genomen door vrouwen die fietsen. Liv Cycling is het enige vrouwenmerk dat damesfietsen vanaf het begin tot eind in eigen huis maakt. Liv Cycling werkt samen met vrouwen op elk niveau van wielrennen, in elke discipline, over de hele wereld, omdat het helpt de Liv fietsen – en de sport – nog beter te maken.

VISKERcycles Zoetermeer - LIV Enviliv Advanced

Liv EnviLiv Advanced

Aero Racefiets

Houd jij van snelheid? Met de Enviliv Advanced aero racefiets van Liv, rij je volle bak op het vlakke stuk, lach je om tegenwind en fiets je fluitend heuvelop. De Liv Enviliv Advanced is de beste aero racefiets met hypermoderne buisvormen en een geometrie die comfort en kracht toevoegt aan een aerodynamische lichaamshouding. De ongekend hoge efficiëntie op topsnelheid plus de ongelofelijke krachtoverdracht en aerodynamische eigenschappen maken deze racefiets tot het ideale wapen voor de sterkste sprintsters.

VISKERcycles Zoetermeer - LIV Langma Advanced

Liv Langma Advanced

Racefiets

Beklim elke berg en verpletter elke sprint. Het hart van de Liv Langma Advanced is een superlichte Advanced-grade Composite frameset. De krachtige stijfheid – gewichtsverhouding levert een explosieve acceleratie. Ellipsvormige buizen verminderen de luchtweerstand en verhogen de efficiëntie. Geïntegreerde, flat-mount schijfremmen geven het vertrouwen om snelheid te houden in bochten. De Langma Advanced is geschikt voor banden tot 32 mm, zodat je je racefiets kunt aanpassen aan de omstandigheden waarin je gaat rijden.

VISKERcycles Zoetermeer - LIV Avail Advanced

Liv Avail Advanced

Endurance Racefiets

Van epische solo avonturen tot groepsritten, De Liv Avail Advanced is licht en comfortabel. Een Advanced-grade composite frame en OverDrive 2 stuurbuis geven een ongekende bracket- en bochtenstijfheid. De endurance geometrie is speciaal ontworpen voor lange dagen in het zadel. De Avail Advanced kan prima overweg met ruwe wegen dankzij de mogelijkheid voor montage van bredere banden en de D-Fuse zadelpen die schokken absorbeert.

VISKERcycles Zoetermeer - LIV Avail AR

Liv Avail AR

Endurance Racefiets

Of je nu rijdt op de weg of een kortere route neemt over onverharde paden, de Liv Avail AR is soepel op vlak terrein, kwiek op beklimmingen en zelfverzekerd in afdalingen. Het lichtgewicht ALUXX aluminium frame heeft de nieuwste endurance geometrie voor dames. De Advanced-grade Composite voorvork en D-Fuse zadelpen helpen om trillingen te verminderen. De Avail AR endurance fiets biedt ook plaats aan een bagagedrager en spatborden, zodat je ook spullen kunt meenemen voor langere tochten.

VISKERcycles Zoetermeer - LIV Devote Advanced

Liv Devote Advanced

Gravelbike

Bijna alles is mogelijk bij gravelracing en gravelfietsen. Het is een uitdagende combinatie van snelheid, uithoudingsvermogen en stuurvaardigheden. De hoogwaardige Liv Devote Advanced kan dat allemaal. Deze gravelbik is soepel en efficiënt verlegt jouw grenzen op asfaltwegen, gravel en zandpaden. De interne kabelgeleiding en D-Fuse zadelpen en stuur geven deze gravelbike een fraai en gestroomlijnd uiterlijk en meer comfort doordat trillingen worden weg gefilterd.

VISKERcycles Zoetermeer - LIV Devote

Liv Devote

Gravelbike

Van bikepacking- en graveltochten tot dagelijkse fietsritten en groepsritten, de Liv Devote heeft precies wat nodig is om jouw avontuurlijke wensen te versterken. De Devote bestaat uit een duurzaam en lichtgewicht ALUXX aluminium frame met Advanced-grade composite voorvork voor het dempen van trillingen op ruwe wegen. Met ruimte voor 45c-banden, drie sets bidonnokken en een veelzijdig bevestigingssysteem voor dragers en accessoires voldoet deze gravelfiets aan alle eisen voor je volgende rit.

VISKERcycles Zoetermeer - LIV Pique Advanced

Liv Pique Advanced

MTB Full suspension

Vlieg met snelheid en efficiëntie over de trails op de Liv Pique Advanced. Deze stijve, lichtgewicht full-suspension XC MTB fiets heeft podiumaspiraties en is gebouwd om jou zo snel mogelijk naar de finish te krijgen. Een licht en stijf Advanced-grade composite frame en wielset maximaliseert je kracht en efficiëntie. Dat is vooral merkbaar bij beklimmingen. Een geïntegreerde dropper zadelpen en ruimte voor maximaal 2,4-inch banden zorgen ervoor dat je vol vertrouwen op technischer terrein kunt rijden.

VISKERcycles Zoetermeer - LIV Pique

Liv Pique

MTB Full suspension

Als snelle en flowy trails je roepen, smeekt de Liv Pique om mee te gaan. Deze crosscountryfiets klimt en daalt met vertrouwenwekkende stabiliteit en snelheid. Het sterke ALUXX SL aluminium frame is robuust en betrouwbaar voor je meest epische avonturen. De 29-inch wielen rollen gemakkelijk over obstakels, terwijl 100 mm Maestro-ophanging – afgestemd op vrouwen, door vrouwen – helpt om ruiger terrein op te vangen.

VISKERcycles Zoetermeer - LIV Intrigue Advanced

Liv Intrigue Advanced

MTB Full suspension

De Liv Intrigue Advanced is bedoeld voor rijdsters die zoeken naar een snel rollende, hoogwaardige trailbike die geschikt is voor heroïsche beklimmingen en veeleisende afdalingen. Het Advanced-Grade composite frame strijdt vooraan mee met een damesspecifieke geometrie, een unieke composite layup en een speciale voor en door dames getunede vering. De Intrigue Advanced is ontworpen met behulp van de Liv 3F-ontwerpfilosofie en heeft door en voor vrouwen ontworpen en geteste vering die tot in de perfectie is afgesteld.

VISKERcycles Zoetermeer - LIV Intrigue

Liv Intrigue

MTB Full suspension

De Liv Intrigue heeft een ruig randje, want ze is gebouwd om hard te scheuren over technische singletracks en agressieve afdalingen. Het ALUXX SL-Grade aluminium frame strijdt vooraan mee met een damesspecifieke geometrie en speciale voor en door dames getunede vering. De Intrigue heeft een geveerde voorvork met 140 mm veerweg en 125 mm achtervering plus een ultralichte en torsiestijve Advanced Forged Composite demperlink. Dankzij een geavanceerde flip chip in de achtervering kun je de geometrie van de fiets aanpassen voor beter klimmen of dalen, afhankelijk van de moeilijkheid van de trail.

VISKERcycles Zoetermeer - LIV Tempt

Liv Tempt

MTB Hardtail

Maak je eerste uitstap in de modder of promoveer naar meer uitdagende singletracks. De Liv Tempt is ontworpen om je de hele weg te begeleiden. De Tempt is perfect als eerste mountainbike, mede dankzij het lichtgewicht, capabele en duurzame ALUXX aluminium frame. De prestatiegerichte en toch comfortabele geometrie van de Tempt geeft deze fiets de veelzijdigheid voor zowel toerritjes als off-road ritten. De verende voorvork biedt controle, comfort en stabiliteit op ruig terrein.

VISKERcycles Zoetermeer - LIV Vall E+

Liv Vall E+

MTB E-bike

Nieuwe trails en prachtige ritten liggen nu eenvoudig binnen handbereik met de Liv Vall E+ MTB e-bike., dankzij de ultrabetrouwbare EnergyPak Smart accu met een actieradius tot 170 km. De Yamaha SyncDrive Sport motor heeft vijf ondersteuningsstanden die uiteenlopen van 50% – 350% ondersteuning. Naast de geïntegreerde snelheidssensor, is ook de EnergyPak Smart accu in de onderbuis geïntegreerd en eenvoudig uitneembaar.

VISKERcycles Zoetermeer - LIV Tempt E+

Liv Tempt E+

MTB E-bike

Rij verder met meer plezier met de Liv Tempt E+ MTB e-bike. De zeer betrouwbare EnergyPak accu heeft een gemiddeld bereik van 120km wat kan oplopen tot maximaal 180 km. Het betrouwbare en eenvoudig toegankelijke EnergyPak kan zijdelings uit het frame worden verwijderd en is prachtig geïntegreerd in het lichtgewicht en duurzame ALUXX aluminium frame dat met behulp van de Liv 3F-ontwerpfilosofie is ontworpen voor, en afgestemd op vrouwen.

VISKERcycles Zoetermeer - LIV Intrigue X E+

Liv Intrigue X E+

MTB E-bike

De Liv Intrigue E+ is de MTB e-bike die nooit teleurstelt en klaar is om jouw vuurtje aan te wakkeren. Toegang tot nieuwe trails en avontuurlijke ervaringen komt nu binnen handbereik dankzij het bijna 200 km bereik van de bijzonder betrouwbare EnergyPak Smart accu en de SyncDrive Pro motor, die tussen de 100% en 360% ondersteuning biedt. De eenvoudig toegankelijke EnergyPak Smart accu is prachtig geïntegreerd in het lichtgewicht en duurzame ALUXX SL aluminium frame dat met behulp van de Liv 3F-ontwerpfilosofie is ontworpen en afgestemd op vrouwen.

VISKERcycles Zoetermeer - LIV Allure E+

Liv Allure E+

E-bike

De LIv Allure E+ is de perfecte e-bike voor het comfort en het genot van recreatief fietsen en voor wie een elegante oplossing wil voor zowel dagelijks gebruik als een fietstocht in het weekend. De SyncDrive motor met Smart Assist technologie optimaliseert automatisch je krachtondersteuning, terwijl je met het RideDash Evo kleurendisplay je rit kunt bijhouden, navigatie kunt volgen en telefoonmeldingen kunt ontvangen.

VISKERcycles Zoetermeer - LIV Thrive E+ EX

Liv Thrive E+ EX

E-bike

Met de Liv Thrive E+ EX e-bike krijg je een all-access-pas voor alle soorten wegen, ongeacht je conditieniveau. De Thrive E+ is de perfecte stads e-bike die specifiek ontworpen is als forenzenfiets met voor- en achterverlichting, een fietsstandaard, een drager, spatborden en direct afleesbare navigatie op het scherm van de RideControl EVO. Smart Assist Technology, de betrouwbare EnergyPak Smart accu en maximaal 360% ondersteuning van de SyncDrive Pro motor bieden samen een krachtig en naadloos rijgevoel.