Endura

Endura werd in 1993 in Schotland opgericht met een no-nonsense toewijding om de prestaties en functie van fietskleding voor iedereen te verbeteren. Endura is kledingpartner van ‘s werelds beste teams en renners op de weg, mtb en triatlon. De samenwerking met toonaangevende experts zoals aerodynamica en fietsmontage, zorgt ervoor dat de kwaliteit van Endura producten constant op het scherpst van de snede zijn. Trickle-down is duidelijk zichtbaar in het hele Endura assortiment, waarbij verschillende producten in de Pro SL-collectie rechtstreeks zijn voortgekomen uit WorldTour-ervaringen.

VISKERcycles Zoetermeer - Endura MT500

Endura MT500

MTB fietskleding

Endura’s vlaggenschip MT500 collectie verlegt de grenzen van functie, uithoudingsvermogen en duurzaamheid en nieuwe normen gesteld in MTB-kleding. Het Endura MT500 assortiment bedekt mountainbikers nu van top tot teen met kleding, accessoires, helmen, bescherming en fietsschoenen.

VISKERcycles Zoetermeer - Endura Singletrack

Endura SingleTrack

MTB fietskleding & accessoires

Het Endura SingleTrack assortiment bestaat uit ijzersterke MTB-kleding en MTB-accessoires. Ontworpen voor iedereen die elk terrein op, over en af rijdt. Geboren uit de lange en vaak geïsoleerde paden van Endura’s Schotse thuisland, is de SingleTrack collectie rijk aan functies en robuust gebouwd voor elk type mountainbiker.

VISKERcycles Zoetermeer - Endura Hummvee

Endura Hummvee

MTB fietskleding

De Endura Hummvee collectie is rijk aan functies en zeer veelzijdig. Hummvee is de perfecte toegangspoort tot de wereld van technische fietskleding voor degenen die niet geïnteresseerd zijn in Lycra. De Hummvee short is al twee decennia het laatste woord op het gebied van duurzaamheid.

VISKERcycles Zoetermeer - Endura Pro SL

Endura Pro SL

Wielerkleding

De vlaggenschip collectie voor de racefiets, Endura Pro SL, is ontworpen met de substantie van voordeel voor de hardcore racefietser. Pro SL profiteert van jarenlange ontwikkeling van innovatieve, racewinnende fietskleding voor WorldTour-teams, allemaal om je te helpen harder en langer te fietsen.

VISKERcycles Zoetermeer - Endura FS260-PRO

Endura FS260-Pro

Wielerkleding

De Endura FS260-Pro collectie zit boordevol geweldige uitrusting voor wielrennen. Een favoriet van de ervaren wielrenner of ambitieuze nieuwkomer. De collectie combineert prestaties, comfort en scherpe styling FS260-Pro heeft alles wat je nodig hebt van de klassieke FS260-Pro koersbroek, jerseys, helmen, accessoires en zelfs zonnebrillen.

VISKERcycles Zoetermeer - Endura GV-500

Endura GV-500

Gravel & MTB fietskleding

Het Endura GV500 assortiment maakt gebruik van materialen en technologieën van zowel MTB als weg. Om gravel specifieke jassen, shorts en shirts te creëren die klaar zijn om elk oppervlak aan te pakken. Met input- en slijtagetests door avontuurlijke fietsers van wereldklasse. Ontworpen om voor gravelexplosie, meerdaagse graveltochten en alles daartussenin aan te kunnen.

VISKERcycles Zoetermeer - Endura Urban Luminite

Endura Urban Luminite

Comfort fietskleding

Endura Urban Luminite maakt woon-werkverkeer op de fiets al jaren veiliger en comfortabeler. Door gebruik te maken van zeer ademende waterdichte ExoShell20™ door de jassen en grote reflecterende Hi-Viz panelen, hoeft u geen concessies te doen aan veiligheid voor comfort en functionaliteit.